Agenten nemen taken shoarmabezorger waar

Foto: Publiek domein

De politie van team Langstraat bleek zondagavond te beschikken over een prima inlevingsvermogen. Agenten moesten het rijbewijs van een bezorger van een plaatselijke shoarmazaak afnemen, maar waren niet te beroerd om zelf de laatste bestellingen over te nemen, zo meldt Waalwijk.nieuws.nl.

Agenten zagen tijdens hun dienst dat de bestuurder van een personenauto druk bezig was met zijn telefoon die tussen zijn benen op de stoel lag. Hierop is een controle uitgevoerd waaruit bleek dat het rijbewijs van de bestuurder gedeeltelijk door het CBR ongeldig verklaard te zijn.

Niemand beschikbaar

De bestuurder bleek een bezorger van de plaatselijke shoarmazaak, die nog twee klanten moest voorzien van hun eten. Omdat er niemand van de shoarmazaak beschikbaar was om de bezorging af te maken, hebben de agenten dit samen met de bestuurder verzorgd.

De bestuurder is hierna overgebracht naar het bureau waar hij een dagvaarding van de officier van justitie heeft ontvangen. Op een later moment zal hij zich tegenover de rechter moeten verantwoorden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen