Enorme tros ballonnen uit Efteling naar de Achterhoek gewaaid

Niet alleen de Fakir in het Sprookjesbos van de Efteling vliegt vele kilometers per dag. Ook de tientallen ballonnen die in het park worden verkocht kunnen er wat van.

Zo trof een jongedame in een paardenweide in Lochem plotseling een gigantische tros ballonnen uit het Kaatsheuvelse sprookjespark aan. De bos was waarschijnlijk losgeraakt bij een van de verkooppuntjes.

Vanavond (17 juli) stonden onze paarden plots voor een grote verrassing. Er was namelijk een grote bos ballonnen van de Sprookjesboom aan komen vliegen en geland in ons hekwerk“, schrijft Sanne uit de Achterhoek stomverbaasd op de Facebookpagina van de Efteling. “Zijn jullie ze toevallig verloren? Ze bevinden zich in Lochem en ze gaan naar de kleinkinderen van de stalbaas.

De met helium gevulde ballonnen, waarop onder meer sprookjesfiguren en clowntje Jokie uit Carnaval Festival staan, hebben een flinke reis achter de rug. De afstand tussen het pretpark en Lochem bedraagt hemelsbreed iets meer dan honderd kilometer. Lochem ligt tussen Enschede en Apeldoorn in. In de Efteling kosten de souvenirs zes euro per stuk.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

Cookieinstellingen