Teteringen, Oosterhout – Scooterrijder aangehouden na achtervolging

De agent zag op maandag 25 juli 2016 om 11.15 uur de man rijden op de Oosterhoutseweg in de richting van Teteringen. De snelheid was zo hoog dat de agent besloot er achter aan te gaan. In korte tijd zag de agent verschillende flinke verkeersovertredingen waaronder hoge snelheid en rijden door rood licht. Hij besloot te gaan proberen de bestuurder een stopteken te geven. Hij ging naast hem rijden en maakt zichzelf bekend als politieagent en dat de man moest stoppen. Maar dat deed hij niet, hij gaf vol gas. Uiteindelijk lukte het de agent om de scooterrijder op de Wijde Omloop tot stoppen te dwingen.

Rijgedrag

Binnen korte tijd kwamen er bij de politiemeldkamer verschillende telefoontjes binnen dat een auto asociaal rijgedrag vertoonde in Teteringen en Oosterhout, de auto zou vol gas over een busbaan hebben gereden. Dat bleek dus te gaan om de agent in de onopvallende politieauto. De agent heeft speciale rijopleidingen gehad.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen