Diefstal op school Terheijdenseweg bij Bureau Brabant

Foto: Youtube still Bureau Brabant

Aanstaande maandag bij Bureau Brabant onder andere aandacht voor de diefstal van 2 september jl. op een school aan de Terheijdenseweg in Breda.

Breda: Diefstal uit school
Op vrijdagochtend 2 september 2016 wordt er bij een school aan de Terheijdenseweg voor duizenden euro’s aan computer- en camera apparatuur gestolen. De daders konden kennelijk ongezien blijven dankzij de bedrijvigheid op school op dat moment. We hebben bewakingsbeelden waar de twee daders op te zien zijn. Ze gingen er van door in een witte bestelbus. Help ons mee deze zaak op te lossen.

Tilburg: Gehaaide wisseltruc bij tankstation
Op woensdagmiddag 30 november 2016 gaat een man geld wisselen bij een tankstation aan de Beneluxlaan. Druk zwaaiend met diverse stapeltjes briefgeld probeert hij de medewerkster achter de kassa van haar a propos te brengen. Ze laat zich niet zomaar van de wijs brengen en blijft scherp. Toch krijgt de dader het op een dwingende en intimiderende manier voor elkaar om met meer geld uit de kassa te vertrekken dan hij achterlaat.

Etten-Leur: Diefstal pinpas van bejaarde vrouw (74)
Op 3 november 2016 wordt de pinpas van een dame gestolen die boodschappen aan het doen was in een supermarkt. De vrouw kan zich niet herinneren dat ze door iemand is aangesproken of dat er iemand dichtbij haar heeft gestaan. Toch werd ze slachtoffer. Wij hebben beelden van de twee daders die met de gestolen pinpas de rekening van de vrouw plunderen.

Valkenswaard: Nieuwe aanknopingspunten in woningoverval uit 2001
Op 15 maart 2001 wordt een echtpaar in hun woning overvallen door twee gewapende mannen. Zestien jaar later zijn er redenen voor het onderzoeksteam om de zaak nieuw leven in te blazen. In deze uitzending een reconstructie. Deze overval heeft een bijzondere twist; één van de daders heeft namelijk zijn straf voor deze zaak al uitgezeten. Hij is echter in 2012 overleden bij een verkeersongeval maar dat neemt niet weg dat we op zoek blijven naar andere verantwoordelijken voor dit misdrijf.

  • Maandagavond om 18.10 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald om **. 54 uur tot dinsdagmiddag 17.10 uur.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen