Bredase fietsster (37) overleden bij aanrijding

Foto: Breda.nl

De politie onderzoekt een ongeval tussen een vrachtwagen en een 37-jarige fietsster waarbij de fietsster om het leven is gekomen.

Op maandag 29 mei 2017 om 8.15 uur kwamen er verschillende telefoontjes binnen van een ernstige aanrijding op de Academiesingel. Er zou een aanrijding tussen een bakfiets en een vrachtauto zijn geweest. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek dat de fietsster, een 37-jarige vrouw uit Breda, zodanig gewond was dat zij ter plaatse was overleden. In de bak van de fiets bleek haar kindje te zitten dat fysiek ongedeerd was. Het kind is inmiddels bij haar vader.

Onderzoek

De brandweer heeft de plaats van de aanrijding met schermen afgezet. Ambulancepersoneel heeft zich over het kindje ontfermd. De politie heeft de chauffeur van de vrachtauto, een 61-jarige man uit het Twentse Daarlerveen, aangehouden en is inmiddels weer vrij. De toedracht van de aanrijding wordt nog uitgebreid onderzocht. Een traumaheli is opgeroepen, maar niet ter plaatse gekomen. De weg is langere tijd afgesloten.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen