Dronken doorrijder (24) aangehouden

Foto: redactie

Woensdagmorgen is nabij het centrum van Breda een dronken bestuurder aangehouden, nadat hij in de Nieuwe Dieststraat tegen twee auto’s was aangereden.

Een melder hoorde rond 00.45 uur een klap en belde de politie. De bestuurder van een auto was na de aanrijdingen doorgereden. Gelukkig had de melder een kenteken van de veroorzaker onthouden. Agenten reden gelijk naar het adres van de veroorzaker en zagen onderweg wat auto-onderdelen op de weg liggen. Net buiten het centrum zagen ze een auto zonder licht snel een parkeerplaats oprijden. Hier troffen ze de beschadigde auto aan, met daarin een 24-jarige bestuurder uit Breda.

Ademanalyse

Hij werd door de agenten aangehouden: “We hebben de man naar het politiebureau gebracht en hadden het idee dat hij teveel alcohol had gedronken. Een uitgebreide ademanalyse bevestigde dit ook, hij blies 675 ugl. Daarna hebben we hem ingesloten in het politiecellencomplex Mijkenbroek. Woensdagmorgen zal hij verhoord worden.”

Agenten zijn daarna nog poolshoogte wezen nemen in de Nieuwe Dieststraat. Daar bleken twee auto’s te zijn aangereden. De eigenaren zullen op het politiebureau nog aangifte doen.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen