Aangeschoten auto-inbreker op heterdaad betrapt

Foto: redactie

Een alerte getuige heeft de politie op het spoor gezet van een auto-inbreker. Een 18-jarige Roosendaler werd vrijdag 13 oktober 2017 omstreeks 02.05 uur op de Koraalstraat als verdachte daarvoor aangehouden.

Op het moment van de aanhouding was hij bezig was met het forceren van het slot van het linkervoorportier van een personenauto.

De politie kreeg een melding van een bewoner dat hij zag dat op de Beverweg een man liep die bij diverse auto’s zou hebben geprobeerd een portier te openen. De agenten reden de Koraalstraat in en zagen een man staan bij een auto die volledig voldeed aan het signalement dat de getuige had opgegeven. De man trok aan de deurgreep, hij werd door de dienders staande gehouden. In het slot van het linkervoorportier stak een afgebroken sleutel. Aan de sleutelbos van de 18-jarige Roosendaler zat het restant daarvan. De verdachte die onder invloed was van alcohol werd aangehouden ter zake (poging) inbraak in een auto.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen