Agenten achtervolgen Amsterdammer in gestolen BMW

Foto: D.M. van Hellesem

Agenten hebben aan de Kalkoenstraat een 29-jarige Amsterdammer aangehouden. De man reed rond in een gestolen auto.

De agenten kwamen de auto op 11 januari rond 1.40 uur tegen op de Speelhuislaan. Omdat de wagen zonder verlichting rondreed gaven ze de bestuurder een stopteken. Hij leek te stoppen op de Terheijdenseweg, maar ging er uiteindelijk vandoor. Er ontstond een achtervolging die uiteindelijk weer eindige in de Speelhuislaan. In die straat raakte door de achtervolging een aantal auto’s beschadigd. De verdachte ging er vervolgens te voet vandoor. Hij kon op de Kalkoenstraat worden aangehouden. Omdat de man zich niet direct overgaf moest hij gepepperd worden. Na onderzoek bleek dat de auto als gestolen geregistreerd stond en bovendien voorzien was van valse kentekenplaten.

Het rijbewijs van de verdachte is ingevorderd. Tijdens zijn fouillering bleek de man ook nog een aantal XTC-pillen op zak te hebben. Hij is ingesloten voor verder onderzoek. De auto is in beslag genomen.

Meer 112 nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

article
218557
Agenten hebben aan de Kalkoenstraat een 29-jarige Amsterdammer aangehouden. De man reed rond in een
https://breda.nieuws.nl/politie/218557/agenten-achtervolgen-amsterdammer-gestolen-auto/
2018-01-11T10:01:00+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2016/08/29145728/politiebus-nieuws.jpg
Politie