Gewapende overval op Aldi Teteringsedijk

Foto: Asja Vossen

De politie doet onderzoek naar een gewapende overval op de Aldi supermarkt aan de Teteringsedijk. Een gemaskerde en gewapende man heeft de supermarkt maandagochtend 9 april 2018 rond 08.45 uur overvallen.

Hij liep de net geopende winkel binnen, bedreigde een caissière en maakte geld buit. Daarna ging hij er te voet vandoor, vermoedelijk in de richting van de Kapittelweg. Er vielen geen gewonden. De dader is nog spoorloos.

De politie onderzoekt de overval en verricht onder andere sporen- en buurtonderzoek. Uiteraard komt de politie graag in contact met mensen die voorafgaand aan of na afloop van de overval iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de supermarkt. De overvaller is vermoedelijk een blanke man. Hij droeg donkere kleding en had een bedekt hoofd. Voor de medewerkers van de winkel die ten tijde van de overval aan het werk waren is slachtofferhulp ingeschakeld.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden