Bredanaar in zijn slaap geliquideerd

Foto: ANP

De 25-jarige Bredanaar die begin januari na wildwesttaferelen dood werd aangetroffen in een flat in Breda, is in zijn slaap met een revolver én een pistool door het hoofd geschoten. Officier van justitie Yolanda van Setten heeft dat vrijdag gezegd op de eerste openbare zitting in de strafzaak tegen de verdachten Anel B. (27) en Azedine A. (26).

Over het motief tast de politie nog in het duister, zo meldt het ANP. Kort na de koelbloedige liquidatie op 9 januari betrapte de politie de twee moordverdachten toevallig tijdens een routinecontrole en ontdekte een tas met vuurwapens. De verdachten sloegen op de vlucht en keerden terug naar de flat met het vermoorde slachtoffer. Op het moment dat de politie ze wilde arresteren vielen ze van het balkon en raakten zwaargewond. De politie zegt dat de verdachten van het balkon sprongen, de verdachten zeggen dat ze er door agenten van af zijn geschoten.

Meer over de zaak

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen