Man aangehouden na neersteken 16-jarige scholiere

Foto: politie.nl

Bij een steekincident op de Terheijdenseweg raakte vrijdagochtend 25 mei een 16-jarig meisje gewond. Het slachtoffer werd nabij een scholenterrein door vermoedelijk een 20-jarige man gestoken. Hij werd rond 14.45 uur in Raamsdonksveer aangehouden.

Het slachtoffer liep rond 09.30 uur nabij de school en werd daar door de verdachte met een voorwerp in haar hals gestoken. De verdachte vluchtte vervolgens weg. Een ambulance bracht het meisje naar het ziekenhuis, waar zij aan haar verwondingen is behandeld. Er wordt rekening gehouden dat het incident te maken heeft met problemen in de relationele sfeer. Beiden volgen onderwijs op de betreffende school.

Onderzoek

Voor getuigen van het incident en voor de school is slachtofferzorg geregeld. Voor de zoektocht naar de verdachte werd Burgernet ingeschakeld. In de middag werd hij door de politie aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en zit vast voor verder onderzoek.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden