20-jarige Bredanaar zonder rijbewijs vindt 30 lessen en theorie voldoende

Foto: Asja Vossen

Een 20-jarige Bredanaar is maandag 20 augustus 2018 omstreeks 23.55 uur op de Tramsingel betrapt op het rijden zonder rijbewijs. De jongeman verklaarde dat hij theorie en 30 rijlessen wel voldoende vond om auto te rijden.

De agent merkte daarna op dat hij het voldoende vond voor een proces-verbaal. De jonge automobilist krijgt niet alleen een proces-verbaal voor het rijden zonder rijbewijs maar ook voor het rijden in een auto zonder geldige verzekering.

Agenten zagen een auto rijden over de Tramsingel. De bestuurder reed volgens de agenten niet erg ‘soepel’. Ze gaven een stopteken waarna het erg lang duurde voordat daar gevolg aan werd gegeven. De automobilist was zichtbaar erg zenuwachtig. Hij vertelde dat hij zijn rijbewijs en verzekeringspapieren vergeten was. Bij navraag via de Meldkamer bleek dat hij in het geheel niet beschikte over een rijbewijs en dat de verzekering op het voertuig geschorst was. Hierop is hem voor beide feiten een proces-verbaal aangezegd.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden