Verwarde man valt agenten aan op de Haagdijk

Foto: Asja Vossen

Agenten hebben dinsdagavond 11 september op de Haagdijk een 19-jarige Bredanaar aangehouden. De verwarde man viel agenten aan.

De politie was afgekomen op een melding van een onwelwording. Ter plaatse spraken ze in een woning  de verdachte aan. De man voelde zich volgens eigen zeggen niet lekker. Agenten bleven bij de man in afwachting van de ambulance. De man werd op een zeker moment onrustig en begon vanuit het niets te schreeuwen en slaande bewegingen naar de agenten te maken. Vervolgens viel hij de agenten aan. Ze besloten pepperspray te gebruiken om de man tot bedaren te brengen. De man was echter niet te stoppen.

De agenten gingen naar buiten en trokken de voordeur achter zich dicht. De verdachte wist zich toch naar buiten te werken, daarbij sneuvelde een ruit en raakte de verdachte gewond. De man is uiteindelijk aangehouden en onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling aan zijn verwondingen. Na behandeling is hij ingesloten in een politiecel.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

article
228489
Agenten hebben dinsdagavond 11 september op de Haagdijk een 19-jarige Bredanaar aangehouden. De verwarde man
https://breda.nieuws.nl/politie/228489/verwarde-man-valt-agenten-aan-op-de-haagdijk-breda/
2018-09-12T11:38:00+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2015/04/politiebericht-breda.jpg
Politie