Vernielers politieauto op de Grote Markt opgeroepen om zich te melden

Foto: Renkum Nieuws

De politie van het team Markdal roept de vandalen op die maandagavond 10 december jl. op de Grote Markt vernielingen pleegden aan het interieur van een politieauto op om zich direct te melden.

De rechercheurs die de vernielingen onderzoeken beschikken over camerabeelden waarop de daders te zien zijn. Indien zij zich niet melden, worden de beelden via de gebruikelijke kanalen met een oproep vrijgegeven.

Een agent was maandagavond 10 december 2018 met zijn collega´s doende om de ontruiming van een horecazaak op de Reigerstraat in goede banen te leiden. De agent had het voertuig geparkeerd op de Grote Markt. Op camerabeelden is te zien dat een aantal jeugdige personen het portier van de politiewagen opentrekken en vernielingen aan het interieur plegen. De daders worden, om publicatie van de beelden te voorkomen, opgeroepen om zich binnen een week te melden bij het politieteam Markdal aan het Chasséveld 3 te Breda.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

article
232076
De politie van het team Markdal roept de vandalen op die maandagavond 10 december jl.
https://breda.nieuws.nl/politie/232076/vernielers-politieauto-op-de-grote-markt-opgeroepen-om-zich-te-melden/
2019-01-04T11:21:00+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2018/10/13150623/Politiewagen-Renkum-Nieuws-11.jpg
Politie