Beelden zware mishandeling van 63-jarige fietser

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Op zaterdag 2 maart 2019 fietste een 63-jarige man samen met twee vrienden over de Minderbroedersstraat in Breda. Ze passeren in deze smalle straat een scooter met twee mannen. Die rijden opzettelijk tegen de fiets van de man aan.

De man pikt dat niet en trekt een jongen van de scooter af om verhaal te halen. Dan loopt het uit de hand. De man wordt door de twee scooterrijders mishandeld waarna zij de wijk Fellenoord in vluchten.

Vragen

We zoeken deze twee mannen. Allereerst de bestuurder van de scooter. Een getinte man van een jaar of 25, met een grote bos zwart kroeshaar en een volle zwarte baard. Hij is zo’n 1.75m, 1.80m lang, en droeg een zwarte hoodie met wit logo en capuchon. Verder droeg hij een zwarte joggingbroek en witte sportschoenen.

Dan de bijrijder. Een getinte man van zo’n 20, 25 jaar en 1.75m lang. Hij droeg een zwarte jas met lichtkleurige bontkraag. Onder zijn zwarte capuchon droeg hij een rode pet met wit logo. Wat verder aan hem opvalt, is de spijkerbroek met gaten en zijn rode handschoenen.

Ook de scooter waar ze op reden is natuurlijk een aanknopingspunt. Het is een zwarte scooter met een crèmekleurig zadel, met een groot windscherm en hoge, ronde achteruitkijkspiegels. Zegt de scooter u iets? Of misschien wel in combinatie met de twee mannen? De een met het zwarte kroeshaar, de ander met de rode pet.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen