Bejaarde Bredanaar bedreigt buurvrouw met nepwapen

Foto: Renkum Nieuws

In de nacht van vrijdag 5 juli op zaterdag 6 juli omstreeks 00.30 uur zou er een vrouw bedreigd zijn met een vuurwapen voor haar woning in de wijk Heuvel. Een 71-jarige man uit Breda is hiervoor aangehouden.

De man zou zijn buurvrouw met een vuurwapen hebben bedreigd en daarna terug gegaan zijn naar zijn woning. Agenten zijn ter plaatse gegaan en zagen de man inderdaad in zijn eigen woning lopen. De man leek via de achterdeur weg te gaan waarop een van de dienders zijn vuurwapen heeft getrokken en de man tot stoppen heeft gemaand. Met hulp van zijn collega’s is de man geboeid en aangehouden. De aangeefster verklaarde de afgelopen weken al meer problemen te hebben gehad met haar buurman.

Na zijn aanhouding verklaarde hij een vuurwapen in huis te hebben. Na controle door een van de agenten bleek het te gaan om een imitatie vuurwapen. De verdachte zit nog vast voor verder onderzoek.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen