Man gewond na steekincident op de Ettensebaan

Foto: Renkum Nieuws

Aan de Ettensebaan heeft vanmiddag een steekincident plaatsgevonden. Hierbij is een man meerdere keren gestoken. Een mogelijke verdachte is aangehouden.

Het operationeel centrum van de politie ontving zondag 14 juli rond 14:30 uur een melding dat er een steekincident was geweest aan de Ettensebaan. Meerdere eenheden gingen ter plaatsen en troffen daar een 32-jarige man uit Oudenbosch met meerdere steekwonden. De verdacht zou in een auto gevlucht zijn. Niet veel later is de directe omgeving een 21-jarige man uit Breda aangehouden. De recherche doet onderzoek naar naar zijn betrokkenheid en de toedracht dit incident. Ook de Forensische Opsporing heeft onderzoek gedaan op de Ettensebaan. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Uit eerste onderzoek is gebleken dat slachtoffer en verdachte elkaar kennen. Het incident van zondagmiddag betreft waarschijnlijk een uit de hand gelopen (oude) ruzie waarbij is gestoken.

Tijdens de afhandeling van het incident zijn er 7 mensen bekeurd die al rijdend foto’s en filmopnames maakten.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen