70-jarige vrouw gewelddadig van tas beroofd in de Oranjeboomstraat

Foto: Renkum Nieuws

Een 70 jarige inwoonster van Rijen is zaterdagavond licht gewond geraakt toen zij op de Oranjeboomstraat in Breda van haar tas werd beroofd. De dader duwde de vrouw tijdens de beroving hardhandig op de grond.

Zaterdag 11 januari 2020 om 19:40 uur liep de vrouw vanaf de bushalte op de Bontekoestraat naar de Oranjeboomstraat. Eenmaal in de Oranjeboomstraat voelde zij ineens dat er iemand aan haar handtas trok, zo laat de politie weten. De vrouw verzette zich meteen en hield haar tas stevig vast. Op dat moment gaf de straatrover haar echter een harde duw in haar rug, waardoor ze ten val kwam en haar tas los liet. De man pakte vervolgens haar handtas en rende weg richting het park aan de andere zijde van de Oranjeboomstraat. Liggend op de grond heeft de vrouw om hulp geroepen, waarna er al snel omwonenden te hulp schoten. De dader wordt omschreven als een man met lang en dun postuur. Hij droeg een zwarte jas en had een pet op. Opvallend was dat hij niet veel kleding droeg voor de huidige temperatuur. Omdat de dader tijdens de beroving niet gesproken heeft is er niets bekend over zijn taal of dialect. Denkt u dat u informatie heeft om deze straatroof mee te helpen oplossen, bel dan met 0900-8844.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen