Twee Bredase tieners melden zich voor overval cafetaria Ginnekenweg

Foto: Renkum Nieuws

Vanmorgen hebben de twee overvallers op een cafetaria op de Ginnekenweg zich bij de politie gemeld. Het gaat om twee jongens (13 en 16 jaar) uit Breda. Ze zijn met toestemming van de officier van justitie aangehouden.

De politie kreeg vrijdag 12 juni 2020 om 20.50 uur een melding van een overval op een cafetaria aan de Ginnekenweg. Het echtpaar dat de zaak exploiteert was in de zaak aanwezig. Er waren op dat moment geen klanten binnen. Een overvaller kwam de snackbar binnen en bedreigde hen met een mes. Een tweede overvaller bleef buiten staan.  De overvaller met het steekwapen eiste geld. Hem werd echter duidelijk gemaakt dat in de winkel alleen gepind kan worden en dat er dus geen contant geld aanwezig is.  Hierna sloegen de overvallers zonder buit op de vlucht. De politie zocht na de overval met zes eenheden tevergeefs naar de daders.  De recherche startte een onderzoek waarbij ook camerabeelden werden betrokken.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden