54-jarige verwarde Bredanaar met mes aangehouden

Foto: Renkum Nieuws

Een 54-jarige man uit Breda met verward gedrag is zondagavond aangehouden omdat hij met een mes liep te zwaaien in het centrum van Breda.

Op zondag 28 juni 2020 om 18.20 uur werden meerdere politie-eenheden naar het centrum van Breda gestuurd door het Operationeel Centrum. Daar liep een man met een mes te zwaaien. De melding was dat hij ook mensen bedreigde en het mes al een keer naar iemand had gegooid. Hij zou ook een fiets hebben gestolen. Er kwamen meerdere telefoontjes binnen bij de meldkamer van getuigen die doorgaven waar hij was. Ook probeerden ze de man te volgen en zijn positie door te geven. De politie-eenheden stoven van de ene naar de andere straat op aangeven van deze getuigen en gingen agenten lopend en rennend het centrum in. Uiteindelijk kon de 54-jarige inwoner van Breda om 18.55 uur aangehouden worden in de Valkenstraat. Hij is naar het bureau gebracht.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden