Lachgasverkoper beroofd met een vuurwapen in Breda Zuid

Foto: Renkum Nieuws

Een lachgasverkoper is donderdag 2 juli op de Ruitersboslaan beroofd van zijn lachgas. Hierbij is het 22-jarige slachtoffer mishandeld en bedreigd.

De verkoper kreeg een bestelling binnen en reed rond 02.00 uur naar de Ruitersboslaan om de bestelling af te leveren. Hier stond een auto op hem te wachten, een van de inzittenden stapte uit en liep op de verkoper af. Toen hij in de buurt van de verkoper was deed hij zijn capuchon op en haalde een vuurwapen uit zijn zak. Meerdere personen komen erbij en het 22-jarige slachtoffer wordt door hen geschopt en geslagen. Hij weet uiteindelijk weg te komen en zich schuil te houden. Vervolgens is de politie gealarmeerd.

De politie is snel ter plaatse maar treffen niemand meer aan. De bestelling, met onder andere lachgas, is verdwenen uit de auto. De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie via 0900-8844. Liever anoniem, bel dan 0800-7000.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden