Bredanaar (38) aangehouden op het Valkeniersplein voor vernieling en mishandeling

Foto: Renkum Nieuws

Een 38-jarige Bredanaar is zondag 9 augustus 2020 omstreeks 02.25 uur door de politie op het Valkeniersplein aangehouden vanwege vernieling en mishandeling.

Hij zou tijdens een ruzie met zijn vriendin met een colafles de etalageruit van een leegstaand winkelpand hebben ingegooid, zo laat de politie weten. Een bovenbuurman die op het lawaai naar buiten kwam werd door de agressieve man mishandeld. Na zijn arrestatie verzette de verdachte zich hevig.

Een 50-jarige Bredanaar deed aangifte van mishandeling. Hij was naar buiten gegaan omdat  een van zijn kinderen lawaai op straat  en daarna een harde klap en brekend glas hoorde. Hij  raakte vervolgens in een worsteling met de verdachte die hem daarbij in zijn rechteronderarm had gebeten.  Ook liep hij schaafwonden  op zijn knieën op.  Het lukte de aangever om de verdachte samen met een andere buurtbewoner te overmeesteren en over te dragen aan de politie.  De verdachte was erg agressief. Hij verzette zich luid schreeuwend waardoor het veel moeite koste om hem in de arrestantenbus te krijgen en over te brengen naar het  cellencomplex.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden