Gestolen fiets snel weer terug bij rechtmatige eigenaar

Foto: Renkum Nieuws

Een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is woensdag 19 augustus 2020 omstreeks 20.30 uur op de Ginnekenweg mede dankzij de snelle melding van de gedupeerde eigenaar aangehouden ter zake fietsdiefstal.

De politie kreeg rond 20.10 uur een melding dat er net een fiets gestolen was aan het Kloosterplein. De verdachte fietste daarmee in de richting van de wijk Zandberg, zo laat de politie weten. Het zou gaan om een man met een petje op gekleed in een zwart trainingspak met witte strepen en een opdruk aan de achterzijde. Agenten hebben vervolgens op de Ginnekenweg een man staande gehouden die exact aan het signalement voldeed. Hij had alleen geen fiets bij zich. Wel had hij een bos sleutels in zijn zak. Deze bos met daaraan ook een fietssleutel werd door de eigenaar van de fiets herkend. Hierop gaf de verdachte toe dat hij de fiets had gestolen en had weggezet bij Popcentrum de Mezz aan de Keizerstraat. Daar werd de fiets van de aangever op slot aangetroffen.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden