Getuigenoproep: Bredase vrouw beroofd van handtas

Foto: Renkum Nieuws

Een vrouw kreeg de schrik van haar leven toen er opeens een man achter haar stond terwijl ze haar fiets wegzette. Hij sloeg haar neer en ging er met haar handtas vandoor.

Op zaterdag 2 januari 2021 om 1.00 uur kwam een bewoonster van de Prins Hendrikstraat thuis. Op het moment dat ze haar fiets binnen zette stond er plotseling een man achter haar. Hij begon een praatje maar plotseling gaf hij haar een klap waardoor ze op de grond viel. De man rukte de handtas uit haar handen en rende er vandoor. Het slachtoffer bleef hevig geschrokken achter.

Aangifte

De vrouw belde 112 en agenten spoedden zich naar de straat. Ook werd een ambulance gestuurd. Er werd direct een zoekactie gestart naar de verdachte. De vrouw deed haar verhaal en gaf het volgende signalement van de dader:
– Getinte man (donker, geen negro├»de man)
– Normaal postuur
– tussen de 1.85 m en 1.90 m lang
– Blauwe parka jas
– Droeg een blauwe capuchon
– Wit mondkapje

Getuigenoproep

Heeft iemand misschien in de omgeving van de Prins Hendrikstraat tussen middernacht en 2 uur iets gezien wat ons zou kunnen helpen deze laffe straatrover op te pakken. Heeft iemand in de omgeving misschien camerabeelden? Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzocht dit te melden

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden