Verdachte van mishandeling McDonalds-medewerker in Breda aangehouden

Foto: Renkum Nieuws

De politie hield dinsdag 21 september een verdachte aan voor de mishandeling van een man in Breda. De mishandeling vond 24 mei plaats op het terrein van een McDonalds restaurant aan de Veldsteen in Breda.

De verdachte meldde zich nadat beelden waren getoond in de uitzending van Bureau Brabant.

Mishandeling in Breda

Op het terrein van een fastfoodrestaurant aan de Veldsteen vond in de nacht van zondag 23 mei op maandag 24 mei een flinke mishandeling plaats. Een medewerker, die na zijn dienst door vier mannen werd lastiggevallen, belde de politie. Hierop werd hij toegetakeld met een lachgasfles. De politie hield niet veel later twee 19-jarige mannen uit Vlissingen aan. Zij zijn inmiddels geen verdachte meer. Een 20-jarige man uit Terneuzen die ook werd aangehouden zit nog vast. De vierde verdachte meldde zich dinsdag 21 september bij de politie nadat maandag 20 september beelden waren getoond in de uitzending van Bureau Brabant. De verdachte zit vast en wordt door de politie gehoord.

 

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden