Gezocht na overvallen in Breda en Prinsenbeek

Omschrijving

 De eerste overval is rond 22.00 uur bij een Brasserie aan de Meester Bierensweg in Prinsenbeek. De tweede overval vindt rond 23.15 uur plaats op een filiaal van Domino’s pizza op het Graaf Hendrik III Plein in Breda. Beide keren gaat het om twee gewapende overvallers met hetzelfde signalement.
Niet alleen het signalement heeft opvallende overeenkomsten: ook de bewapening: één dader met een mes en de ander met een pistool. Daarnaast is ook in beide gevallen sprake van een gele plastic boodschappentas van de Jumbo, waar de buit in moet.

Kort na de overval in Prinsenbeek hebben getuigen in de Steenakkerstraat, nabij het Veldpad nog de mogelijke daders gezien en toen waren ze nog te voet. Ze liepen in de richting van de Gageldonkseweg.
Wie heeft ze daarna nog gezien? Zijn ze ergens in een auto gestapt?

Dat moet haast wel want ruim een uur later, om 23.15 uur is de vestiging van Domino´s in Breda weer aan de beurt.
Deze overval staat op bewakingsbeelden.

Omdat deze vestiging al verschillende keren is overvallen, gaat de achterdeur al vroeg in de avond op slot. Als een medewerker buiten, bij de voordeur, een sigaretje staat te roken, gaat het mis. Ineens staat er iemand met een pistool, de medewerker moet mee naar binnen.
Eenmaal binnen gaat het meteen naar achteren, waar het geld uit de portemonnees van de bezorgers gepakt moet worden. Kennelijk weten de overvallers aardig hoe het werkt. Ook hier twee overvallers, kijkt u goed naar hun manier van bewegen, hun kleding: heeft u een vermoeden wie dit kunnen zijn? U weet wat u dan moet doen!

U kunt bellen met de opsporingstiplijn 0800-6070, maar anoniem mag ook via 0800-7000. Mocht u een vetrouwelijk gesprek willen hebben met een collega van het Team Nationale Criminele Inlichtingen, dan kan dat via 079-3458999.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Cookieinstellingen