Politie zoekt getuigen na dodelijk ongeval op de A59 bij Terheijden

Foto: Maric Media

Op de A59 net voor de afslag Terheijden (Zonzeel richting Hooipolder) heeft woensdagavond rond 23:00 uur een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee personenauto’s kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De politie zoekt getuigen.

Brandweer, ambulance en politie kwamen massaal ter plaatse om een slachtoffer uit de voorste auto te bevrijden en aan zijn verwondingen te helpen. Helaas mocht deze hulp niet baten. De bestuurder, een 44-jarige man uit Den Bosch, is ter plaatse overleden aan zijn verwondingen.

Door het ongeval lag weg over lange afstand bezaaid met brokstukken en slipsporen. De snelweg werd door rijkswaterstaatafgesloten voor sporenonderzoek van de verkeers ongevallen analyse. Verkeer dat nog op de weg stond in verband met het ongeval is nog onder begeleiding door rijkswaterstaat over de vluchtstrook geleid.

Voor de politie is het nog onduidelijk is wat er precies is gebeurd. Zij verzoekt getuigen van het ongeval zich te melden. Reed u daar en heeft u iets gezien? Bel dan de politie via 0900-8844.

Foto’s van Maric Media
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen