Diverse aanhoudingen tijdens onrustige horecadienst in Breda

Foto: Renkum Nieuws

Tijdens een onrustige en drukke horecadienst in de Bredase binnenstad heeft de politie afgelopen nacht bij verschillende opstootjes moeten ingrijpen Zo moesten de agenten op de Reigerstraat optreden en een linie vormen toen daar een grote groep vervelende stappers uit een horecazaak was gezet.

Er zijn vannacht zes aanhoudingen verricht.

Bedreiging en mishandeling

Bij een opstootje op de Vismarktstraat werden vannacht, de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 juli 2022,  twee mannen uit Breda (26 en 29 jaar) aangehouden nadat zij een politieman bedreigd en beledigd hadden. Het duo dreigde onder meer de agent en zijn kinderen kapot te maken.  Een 18-jarige Bredanaar weigerde zijn ID-bewijs te tonen en ging na zijn arrestatie vol in verzet, spuugde daarbij een agent in het gezicht en beet in diens rechterhand.

Vernieling en verstoren openbare orde

Een 22-jarige Bredanaar werd aangehouden voor vernieling. Hij vond het kennelijk nodig in een horecazaak een fles champagne over een geluidsinstallatie te spuiten. Een 41-jarige Roosendaler en een 19-jarige Antwerpenaar werden opgepakt voor het verstoren van de openbare orde.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

Cookieinstellingen