Drugsdealer opgepakt dankzij oplettende getuige

Foto: Renkum Nieuws

Een oplettende getuige heeft de politie op het spoor gezet van een mogelijke drugsdealer. De getuige ziet dat de bestuurder van een auto drugs uit het raam gooit.

Op maandag 21 november 20220 om 14.00 uur wil een surveillance-eenheid in Breda een auto controleren waar een bekende in rijdt. De man weet echter de controle te ontlopen. Uiteindelijk treffen ze de auto aan met de bestuurder, een 30-jarige inwoner van Breda, op de Baliƫndijk in Breda. Bij de controle wordt verder niets aangetroffen en de man mag zijn weg vervolgen. De agenten rijden weg maar worden iets verder aangesproken door een getuige.

Deze zegt dat hij ziet dat er uit een zwarte auto drugs word gegooid. Dat blijkt de auto te zijn die ze zojuist hadden gecontroleerd. De agenten vinden 40 bolletjes drugs. De verdachte kan korte tijd later alsnog aangehouden worden. Bij zijn fouillering worden ook nog eens 4 bolletjes gevonden. Hij is aan het bureau ingesloten voor de nacht.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen