Breda – Bejaarde vrouw slachtoffer geraffineerde zakkenrollers

Het slachtoffer had boodschappen gedaan in een winkel aan de Cypresstraat. Vermoedelijk heeft een van de daders daar de pincode afgekeken. Ze liep van daaraf met haar boodschappen naar huis naar haar aanleunflatwoning in de wijk Westerpark. Een man en twee vrouwen die haar vermoedelijk vanaf de supermarkt achtervolgd hadden, liepen de lift mee in. Een van die vrouwen kwam dicht tegen haar aan staan. Het slachtoffer voelde dat die vrouw haar portemonnee uit haar jaszak haalde. Het slachtoffer riep iets tegen de dievegge die vervolgens de portemonnee op het boodschappenkarretje gooide. Het trio stapte uit de lift en verdween via het trappenhuis. Aangeefster ontdekte toen ze de inhoud van haar portemonnee controleerde dat haar bankpas was gestolen.

Signalement

Het zou gaan om drie mensen met een licht getinte huidskleur, de vrouwen waren respectievelijk circa 16-20 jaar en 20-25 jaar oud. Ze hadden lang donkerkleurig haar in een staart naar achteren getrokken. De oudste vrouw leek zwanger. De man was circa 20 a 25 jaar oud. Hij droeg een pet en een halflange beige kleurige jas. De politie vraagt getuigen die de daders of hun vervoermiddel gezien hebben, om contact op te nemen met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem 0800-700De politie stelt een nader onderzoek in naar de pintransacties.

 

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden