Breda – Gezocht – Winkeldiefstal en bedreiging agent

Omschrijving

 Twee mannen in een winkel vallen hem op. Hij besluit ze even in de gaten te houden en ziet ze dan iets stelen. Als de winkeldieven zien dat ze in de gaten worden gehouden zetten ze het op een lopen. De agent gaat achter ze aan en maakt zich bekend als politieagent.

In eerste instantie stoppen ze even om er vervolgens toch vandoor te rennen, allebei in een andere richting. Een andere agent (die ook een vrije dag had) ziet het gebeuren en gaat achter 1 van de verdachten aan terwijl de andere agent achter de andere verdachte aangaat.

Op het fietspad aan de Zwijnsbergenstraat draait een dader om en trekt een mes. Hij maakt met het mes steekbewegingen in de richting van de agent. Hij kan achteruit deinzen en het mes ontwijken. Daarna kan de agent een schop uitdelen waarna de verdachte wegrent.

Het gaat om twee mannen met een Oost Europees

Dader 1
– goed verzorgd uiterlijk
– 1.60 mtr -1.65 mtr
– donkere ogen
– brildragend
– lange zwarte jas
– donkere broek

Dader 2
– 40-45 jaar
– 1.80-1.85 mtr
– stevig, krachtig postuur
– donkere ogen
– donker, kort haar
– zwarte lakschoenen
– sprak in een vreemde taal

De verdachten zijn voor het laatst gezien bij de brandgang tussen de flats aan de Beverweerdstraat en de Rijnauwenstraat. Zijn er mensen die hen hierna nog hebben gezien?

Was u wellicht in de buurt op 1 juni tussen 17.15 uur en 18.00 uur? Misschien was u ook wel boodschappen aan het doen?

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden