Brutale dief (32) steelt TV uit woonkamer

Foto: Asja Vossen

Vanmorgen werd rond 09.00 uur gemeld dat een man via de achterdeur een woning van een instelling was binnen geslopen. In de woonkamer had hij de kabels van de TV losgesneden. Daarna had het apparaat uit een kast gehaald en met beide handen opgepakt.

Op dat moment werd hij betrapt door een medewerker. Hij sloeg op de vlucht via de achterdeur, liet de TV op een kliko container achter en klom over een schutting. Er werd direct de politie gebeld.

Verzet bij arrestatie

Agenten die ter plaatse kwamen, kregen direct toen zij het signalement hoorden een vermoeden dat het om een hen bekende 32-jarige zwerver uit Polen zou gaan. Deze man was eerder die ochtend verwijderd uit een portiek op de Schorsmolenstraat. Hij werd verder op de Middellaan aangetroffen en aangehouden. De verdachte verzette zich hevig door richting de dienders te trappen. Ook probeerde hij zich los te rukken. Uiteindelijk werd hij onder controle gebracht. Hij is ingesloten in het cellencomplex.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen