Gestolen onderdelen fietsen en scooter aangetroffen

Op verzoek van een gedupeerde ging de politie naar een woning in Breda Noord-West. Via Marktplaats was op dat adres een gestolen fiets te koop aangeboden, aldus de benadeelde. Hij maakte een aankoopafspraak maar informeerde ook de politie.

Hennep

De bewuste fiets werd niet aangetroffen maar wel vier gestolen scooters die in onderdelen bezaaid lagen in de tuin. Ook lag er allerlei andere troep afval en diverse  fietsonderdelen.  Verder stuitten de agenten in de woning en schuur op 70 gram hennep, een amateuristische hennepdrogerij en een klein aantal wietplanten.

Arrestaties

Moeder (39) en zoon (16) werden allebei gearresteerd op verdenking van heling en het voorhanden hebben van hennep en het vervaardigen hennep. Uit de foto’s op Markplaats leidt de politie af dat deze in de achtertuin van de verdachten zijn genomen. Mede op grond daarvan blijven ze ook verdachte van heling van de gestolen fiets, waar het in eerste aanleg allemaal mee begon. Tegen het tweetal is proces-verbaal opgemaakt.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden