Vier arrestaties na vechtpartij in binnenstad Breda

jun 01 , 10:06 Politie
politiewagen renkum nieuws 11
Agenten belast met het horecatoezicht hebben vannacht in nauwe samenwerking met Cameratoezicht op de Markendaalseweg vier mannen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij het mishandelen van twee mannen op de Torenstraat in Breda.
De slachtoffers, een 21-jarige Tilburger en een 29-jarige man uit Berkel-Enschot werden met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.
Twee politiebikers die op de Havermarkt stonden, hoorden zaterdag 1 juni 2024 omstreeks 04.05 uur luide stemmen en een harde knal vanaf de Torenstraat. Ze fietsten daar snel naar toe en zagen nog net enkele mensen wegrennen. Op de grond lagen twee mannen, waarvan er één een bebloed gezicht had en even buiten bewust zijn was. Beide slachtoffers waren verminderd aanspreekbaar. Een getuige vertelde dat het slachtoffer met het bebloed gezicht door iemand tegen zijn hoofd getrapt was. Met de hulp van Cameratoezicht werden vier verdachten op de Markendaalseweg gelokaliseerd en aangehouden ter zake openlijke geweldpleging.
Het gaat om een 25-jarige man uit Oud Gastel, een 24-jarige man uit Enschede, een 26-jarige Tilburger en 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De recherche onderzoekt de rol van de aangehouden verdachten.