Landelijke SP fractievoorzitter Dijk en Europese lijstrekker Elfrink trappen campagne af in de Hoge Vucht

mei 20 , 14:17 Politiek
jimmy
Zaterdag 25 mei is de nog nieuwe landelijke SP partijleider Jimmy Dijk (zie foto) samen met Europees lijstrekker Gerrie Elfrink in de Hoge Vught op bezoek.
De Bredase SP organiseert dit jaar de SuperZaterdag, de aftrap van de verkiezings campagne voor de Europese verkiezingen.
Bredaas SP leider Inge Verdaasdonk over de komst van Dijk en Elfrink: ‘we zijn als afdeling echt vereerd dat Jimmy Dijk samen met onze europese lijstrekker de campagne hier komt aftrappen. Het zijn allebei straatvechters die in wijken zoals deze strijden samen met de mensen voor hun recht. Dat maakt vandaag extra speciaal’.
Op donderdag 6 juni zijn de verkiezingen voor het Europese Parlement. Daarvoor wordt er ook in Breda campagne gevoerd.
De aftrap door de nieuwe partijleider Jimmy Dijk vindt dus plaats in Breda op zaterdag 25 mei. Ook de Europese SP-lijsttrekker Gerrie Elfrink is hierbij aanwezig.
De dag start om 11 uur met een inloop in Gemeenschapshuis Biesdonk (Hoge Vught) met koffie/thee en worstenbrood. Jimmy Dijk zal de campagne officieel aftrappen. De socialisten bellen huis-aan-huis om met bewoners in gesprek te gaan over de verkiezingen en de standpunten van de SP. Bewoners in de Biesdonk worden met een flyer van te voren geïnformeerd.