10 grootste Bredase sportverenigingen

01 jul , 11:34 Sport
student 849825 1920

Tennisvereniging Markant

Tennisvereniging Markant heeft in totaal 1266 leden, waaronder 235 jeugdleden. Jeugdleden zijn altijd welkom bij de vereniging, voor de senioren is er een wachtlijst van ongeveer een jaar. Aanmelden voor deze wachtlijst of een lidmaatschap kan via [email protected] .
Het is mogelijk om de tennisvereniging te sponsoren. De instap hiervan kost eenmalig €100 met sponsoring via Swingbord bij een evenement of toernooi. Verder kun je contractueel sponsoren met een looptijd van 3 jaar. Het volgende is mogelijk bij Tennisvereniging Markant op het gebied van sponsoring:
  • €150 per jaar: sponsoring scorebord.
  • €400 per jaar: baansponsor (winddoekjes aan de zijkant van de netten van een baan, met vermelding naam bij afhangen baan).
  • €500 per jaar: reclamebord.
  • €1000 per jaar: winddoek aan hekwerk langs de banen.

Beek Vooruit

Beek Vooruit heeft op dit moment 610 jeugdleden en 380 seniorleden. Mocht je je willen aanmeldingen voor deze sportvereniging, dan kan dit via de website van Beek Vooruit .
Sponsoren van Beek Vooruit is ook mogelijk. Ze hebben een speciale sponsorstichting; Stichting Sponsoring Beek Vooruit (SSB). Via deze link is te zien wat er mogelijk is op het gebied van sponsoring. Bij interesse over sponsormogelijkheden kan er contact worden opgenomen via [email protected] .

RKVV Jeka

Jeka is een grote vereniging met zo'n 1650 leden. Bijna 1000 daarvan valt onder de jeugd en dan nog zo'n 700 senioren leden, met ook steeds meer meiden- en damesteams. Naast een groot modern complex, 3 (verlichte) kunstgrasvelden en een strakke organisatie is het ook gewoon een hele gezellige en bovendien gezonde vereniging.
Het voetballen bij Jeka is per leeftijd georganiseerd. Om je aan te melden dien je een e-mail te sturen naar de coördinator van jouw leeftijdscategorie, voorzien van je gegevens en je voetbalervaring. Hij/zij neemt dan contact met je op om je aanmelding verder te regelen. De contactgegevens van de coördinaten vind je hier: https://www.rkvvjeka.nl/348/voz-cordinatorensamenstelling/
Voor de jongste jeugd is het leuk om op woensdagmiddag te komen kijken naar de trainingen en op zaterdagochtend bij de wedstrijden. Voor de wat oudere jeugd zijn de middagen op zaterdag interessant en op zondag spelen de volwassenen en uiteraard Jeka 1.
Jeka heeft diverse manieren om te sponsoren, maar in de basis is het via kleding, borden, doeken en vlaggen. Maar ook via banners op de website, nieuwsbrief of een combinatie van middelen. Daarnaast hebben ze ook Jeka-business Club Pakketten. Alles is terug te vinden op de website en via de brochure
. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de sponsorcommissie via [email protected] .

Atletiekvereniging SPRINT

SPRINT heeft momenteel 1733 leden. Deze leden lopen erg uiteen op het gebied van leeftijd, de jongste zijn 5 jaar en de oudste in de 90!
Via de website www.avsprint.nl kun je je aanmelden. Er is een mogelijkheid om direct lid te worden, maar je kunt ook een aanvraag doen voor een aantal proeftrainingen. SPRINT probeert zo zorgvuldig mogelijk uit te zoeken waar je naar op zoek bent, dit is belangrijk omdat er zoveel disciplines zijn. Je mag 3 keer komen proeftrainen. Na de proeftraining ontvang je van de trainer een inschrijfformulier of kun je via de website het formulier downloaden. Je kunt ook gewoon eens binnenlopen voor een gesprek. Op dinsdag-, donderdag- en zaterdagochtend is het secretariaat open.
Er is geen instaptarief voor het sponsoren van de vereniging, dat bepaalt de sponsor zelf. Er zijn veel mogelijkheden, kijk hiervoor op de website . Je kunt ook Vriend worden van SPRINT, voor €100 per jaar ben je Vriend van SPRINT en heb je al leuke voordeeltjes bij evenementen en vermelding op het Vriendenbord wat in het clubhuis hangt.

BredaGym

BredaGym heeft ongeveer 950 jeugdleden en 70 seniorleden.
Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via de website
. Er wordt dan zo snel mogelijk gekeken naar de mogelijkheid voor een proefles. Voor de seniorengroepen kan je naar de locaties komen waar dit wordt aangeboden, maar voor de jeugdleden niet. Dit vanwege de enorme wachtlijsten, de lessen zitten vol en er is helaas geen ruimte voor een proefles. Een proefles bij de jeugd wordt daarom gepland wanneer er een plekje beschikbaar is om lid te worden.
De Breda App is nu beschikbaar voor Android telefoons via de Google Play Store en binnenkort ook in de Apple Play Store.