SPRINT opnieuw Europa in

Niet alleen de vrouwenploeg van SPRINT ging Europa in. Zelfs helemaal naar het Turkse Mersin waar prima gepresteerd werd. Maar er zijn meer Europese links te leggen.

De Afdeling Aangepast Sporten volgt de vrouwenploeg, zij het niet op een sportieve wijze, maar als good-practice in een Europees voorbeeldenboek. Het gerenommeerde sportinstituut Mulier heeft de afdeling aangepast sporten al eens aangehaald in een landelijk trendboek. Dit verhaal over het ontstaan van de afdeling, de integratie binnen onze vereniging en het succesvolle NK van 21 mei krijgt nu een vervolg over de grens.

Europees project van Universiteit Bromby (Denemarken)
Door de Universiteit van Zuid-Denemarken (Bromby) is een Europees project gestart met in totaal elf landen. Ieder land mag drie goede voorbeelden aanreiken binnen het thema gehandicaptensport. Voor Nederland zijn dit initiatieven in Utrecht, Rotterdam en……SPRINT-Breda. Eind van deze maand moet het concept ingeleverd zijn en dan wordt het geheel verspreid over elf landen. Een prachtig marketinginstrument voor onze vereniging!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen