Voorzitter en andere bestuursleden gezocht voor Haagse Beemden Loop

Foto: Diana van Puyenbroeck

De Haagse Beemden Loop is het grootste (hardloop)evenement van de Haagse Beemden en vindt elk jaar op de laatste zondag van mei plaats. Dit evenement draait geheel op vrijwilligers waaronder een vaste club organisatieleden. Om de aankomende edities weer net zo’n succes te laten worden als voorgaande jaren, zoekt de organisatie een aantal nieuwe leden: Voorzitter, Coördinator Wedstrijd, Coördinator Sponsoring en Commissielid Sponsoring.

Het is nog volop zomer, maar de organisatie van de Haagse Beemden Loop is al weer begonnen met de eerste voorbereidingen komende editie. Want voor je het weet, staat de 27ste editie op zondag 28 mei 2017 al weer voor de deur! Naast de ‘standaard’ functies voorzitter, secretaris, penningmeester en pr & communicatie bestaat de organisatie van de Haagse Beemden Loop uit coördinatoren met elk hun eigen specialiteit zoals de inschrijvingen en het parcours.

Na afgelopen editie zijn een aantal bestuursleden gestopt, waardoor er nu een aantal vacatures zijn ontstaan: Voorzitter, Coördinator Wedstrijd en Coördinator Sponsoring. Daarnaast is er ook behoefte aan een of meerdere Commissieleden Sponsoring. Kortom, een aantal zeer diverse functies. De uitgebreide functieomschrijvingen zijn te lezen op www.haagsebeemdenloop.nl.

Ervaring met soortgelijke functies of hardlopen is niet vereist, evenals dat je niet per se in de Haagse Beemden hoeft te wonen. Enthousiasme en zin om het team van de HBL te komen versterken zijn belangrijker.

Ben jij een echte kartrekker, heb je zin in een representatieve functie, of heb je meer regelaarsbloed in je? Reageer direct via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen