NAC Breda komt naar Beek Vooruit

Foto: Steef Alblas

In de aankomende voorjaarsvakantie komt NAC Breda naar Beek Vooruit met een NAC Breda Soccer Camp voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Het NAC Breda Soccer Camp duurt drie dagen (dinsdag 1 mei, woensdag 2 mei en donderdag 3 mei) en staat onder leiding van gediplomeerde trainers. Alle trainingen van het NAC Breda Soccer Camp vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur op het sportcomplex van Beek Vooruit. 

 Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving staan centraal tijdens het NAC Breda Soccer Camp. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen NAC Breda Soccer Camps-tenue als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Inschrijven kan via nac.nl/soccercamps.

 Volledig voetbalprogramma

Als nieuw onderdeel van het NAC Breda Soccer Camps-programma introduceert NAC Breda dit jaar de Skill Games! Hierbij worden de gaafste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan, inclusief persoonlijke ranking en informkaart. Naast een uitgebreid voetbalprogramma vindt er tijdens het NAC Breda Soccer Camp ook een animatieprogramma plaats, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens het NAC Breda Soccer Camp spelers van het eerste elftal van NAC Breda op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.

 

NAC Breda Voetbalschool weer van start

Op vrijdag 16 maart 2018 start de NAC Breda Voetbalschool weer met een wekelijks trainingsprogramma voor jongens en meisjes van 7 tot en met 15 jaar. Tien weken lang wordt er elke vrijdag van 16:00-17:00 uur getraind bij UVV’40 in Ulvenhout en TSC in Oosterhout. Inschrijven kan via www.nac.nl/voetbalschool.

Eén van de trainingen van de NAC Breda Voetbalschool vindt plaats in het Rat Verlegh Stadion in Breda, waarbij de kinderen het speelveld betreden onder begeleiding van het vaste opkomstnummer van NAC Breda. Voetbalontwikkeling en voetbalplezier staan centraal binnen de NAC Breda Voetbalschool. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen een vernieuwd NAC Breda Voetbalschool-tenue ter herinnering aan tien weken voetbalplezier.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden