NAC Breda Soccer Camps in zomervakantie

Foto: Steef Alblas

NAC Breda komt in de zomervakantie naar RKVV JEKA, VV Bavel, TSC in Oosterhout en VV Virtus in Zevenbergen met NAC Breda Soccer Camps voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar.

Alle NAC Breda Soccer Camps duren drie dagen en staan onder leiding van gediplomeerde trainers.

Skill Games

Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving staan centraal tijdens de NAC Breda Soccer Camps. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen NAC Breda Soccer Camps-tenue, een NAC Breda Goodiebag en een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Als nieuw onderdeel van het Soccer Camps-programma introduceert NAC Breda de Skill Games. Hierbij worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan.

Volledig programma

Alle trainingen van de NAC Breda Soccer Camps vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur. Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er tijdens de NAC Breda Soccer Camps ook een animatieprogramma, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens de NAC Breda Soccer Camps spelers van het eerste elftal van NAC Breda op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.

 

Reacties

article
224360
NAC Breda Soccer Camps in de zomervakantie
NAC Breda komt in de zomervakantie naar RKVV JEKA, VV Bavel, TSC in Oosterhout en
https://breda.nieuws.nl/sport/224360/nac-breda-soccer-camps-in-zomervakantie-2018/
2018-05-14T03:27:20+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2018/03/13172759/NAC-Breda-Soccer-Camps.jpg
Sport