Zaterdag 10 augustus open dag volwassenen Roeivereniging Breda

Foto:

Op zaterdag 10 augustus organiseert Roeivereniging Breda van 10.00 tot 13.00 uur een open dag voor iedereen vanaf 18 jaar die wil kennismaken met de roeisport.

Neem een kijkje in het clubgebouw en de botenloods, oefen ‘droog’ op een roeiapparaat in de fitnessruimte en maak een korte roeitocht op de rivier de Mark onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Roeicursus volwassenen

Als beginnende roeier vanaf 18 jaar volg je bij Roeivereniging Breda de Crew Class cursus, waarin ervaren instructeurs je veilig en met plezier leren roeien. De Crew Class cursus duurt drie maanden, waarin je tweemaal per week in groepsverband instructie krijgt. Je leert alles over de roeitechniek, boten en verkeersregels op het water. Roeien is een technische sport die je in een team en individueel kunt beoefenen. Hoe vaak je roeit en op welk niveau, dat bepaal je na afloop van de Crew Class zelf. Of het nu recreatief is in toerboten of op wedstrijdniveau in snelle smalle boten, bij Roeivereniging Breda kun je elk seizoen sportief genieten op het water.

Roeivereniging Breda, Bredaseweg 30, 4844 CL Terheijden, www.rvbreda.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden