RiDa Kickboxing viert twee-jarig bestaan met clinic van kickboxer Mister Perfect

Foto:

RiDa Kickboxing timmert alweer twee jaar letterlijk en figuurlijk aan de weg, en niet zonder succes. Wat begon met een aantal leden is nu uitgegroeid naar een grote stabiele groep en maandelijks komen er nog steeds leden bij. Zowel de twee groepen jeugd, als de dames en de heren zijn goed vertegenwoordigd. RiDa viert haar 2-jarig bestaan met een clinic van Mister Perfect, Ernesto Hoost.

Ernesto Hoost, Mister Perfect is een van de allerbeste kickboksers ter wereld. Hij is viervoudig K1 kampioen en heeft diverse Wereld en Europese titels in zowel kickboxing als Muay Thai.

Doe mee aan de speciale clinic!

De clinic is op vrijdag 16 juni vanaf 19.00 uur in de sporthal van Internos aan het Trivium 102, 4873 LP te Etten-Leur. Leden van RiDa Kickboxing trainen natuurlijk gratis mee met deze clinic. Wil je er ook bij zijn? Er zijn nog beperkte plaatsen beschikbaar.

Volg proeflessen

Heb je ook zin om bij ons te komen kickboksen? RiDa biedt iedereen de mogelijkheid om gratis enkele proeflessen te volgen. Meld je dan aan via de contactpagina op de website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen