Sport OpleidingsCentrum ZW-Ned

Het hebben van gecertificeerde trainers is één van de grootste behoeften  van sportverenigingen. Het Sport OpleidingsCentrum  Zuid West Nederland (SOC ZW Ned) springt op deze behoefte in! In het najaar start deze stichting met het geven van diverse sportopleidingen binnen de landelijke kwalificatiestructuur Sport die door NOC/NSF gehanteerd wordt.

In eerste instantie richten ze zich op atletiekopleidingen. Op zaterdag 31 oktober wordt gestart met de opleiding BasisLoopTrainer 3 (BLT3) in Breda. SOC ZW Ned werkt daarbij samen met de Atletiekunie en hanteert ook het toetsplan van de AU. De opleidingen zullen met name plaats vinden op de prachtige accommodatie van AV SPRINT waar uitstekende opleidingsfaciliteiten zijn. Het onderscheidend vermogen van het SOC ZW Ned zit met name in het gebruik van de expertise van een aantal externe partijen. Neem eens een kijkje op hun site die net in de lucht is!

http://www.sportopleidingscentrumzwn.nl/

Bron: AV Sprint (zie website) | Altijd op de hoogte van het laatste Bredase sportnieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden