Bijzondere X-kids editie laat kinderen kennismaken met ijssporten

Foto: Optisport Breda

Voor alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar die wel of niet kunnen schaatsen, organiseert Breda Actief in de carnavalsvakantie een bijzondere X-kids editie.

Op 11 februari maken kinderen op de Kunstijsbaan Breda kennis met allerlei sporten op het ijs: ijshockey, schaatsen op de 400 meter baan en jeu de boules op het ijs. De activiteit is ook toegankelijk voor kinderen van het speciaal onderwijs. Deelname van de activiteit is 2 euro. Om zeker te zijn van een plekje, kunnen kinderen zich inschrijven via www.breda-actief.nl.

IJspret

Op donderdag 11 februari staat de Kunstijsbaan Breda (Terheijdenseweg 506) geheel in het teken van X-kids. De activiteit vindt op twee momenten plaats. Van 10:00 tot 12:30 uur voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar en van 13.30 tot 16:00 uur voor kinderen van negen tot en met 12 jaar. Er is extra begeleiding aanwezig voor kinderen uit het speciaal onderwijs en kinderen die nog niet kunnen schaatsen.

Inschrijven en overige informatie

Kinderen die mee willen doen aan de X-kids activiteit kunnen zich inschrijven via breda-actief.nl. Deze X-kids editie is onder andere in samenwerking met Optisport, Deltalent, IJshockeyclub Yeti’s. Het is belangrijk dat kinderen warme kleding aantrekken en handschoenen meenemen. Hebben zij hun eigen schaatsen? Laat ze deze meenemen. Wanneer kinderen geen eigen schaatsen hebben, wordt dit op locatie geregeld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen