Wat wordt de gaafste plek van de regio?

Foto: Go Kids

Je zou het nu niet denken, maar nog even en het is weer voorjaar. We gaan weer naar buiten, erop uit en ook de recreatiebestemmingen openen weer hun deuren. Om dit te vieren, organiseert Go-Kids in samenwerking met Breda Nieuws ‘de Gaafste Plek van regio Breda’ verkiezing.

De verkiezing is bedoeld om alle kindvriendelijke plekjes in de regio op de kaart en in the picture te zetten. ‘De regio heeft zoveel leuks te bieden, en alle plekken verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Veel mensen zijn zich niet bewust van de pareltjes die zich vlak om de hoek begeven, en met deze verkiezing hopen we het wat meer zichtbaar te kunnen maken’ legt Saskia Hardeman van Go-Kids uit.

Stemmen vanaf 1 april

Vanaf 1 april kun je op go-kids.nl stemmen op je favoriete kindvriendelijke plek. Bestemmingen die nog niet op Go-Kids staan kunnen zich hiervoor aanmelden, zodat alle –kindvriendelijke – plekken kans hebben om mee te doen.

Stem en win

Iedereen kan binnen elke categorie (Kunst & Cultuur, Natuur ,Erop uit, Eten & Drinken) een stem uitbrengen. En stemmen doe je niet alleen omdat het leuk is om te doen, onder de stemmers worden namelijk ook vele leuke prijzen verloot waaronder toegangskaartjes, goodiebags en dinerbonnen.

Kinder- en Vakjury

Vlak voor de meivakantie worden er binnen iedere categorie drie plekken genomineerd. Dit zijn de plekken met de meeste online stemmen binnen hun categorie. De in totaal 12 genomineerde plekken worden gedurende de meivakantie door zowel een vakjury als een kinderjury beoordeeld. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen zich vanaf nu via Go-Kids opgeven voor de kinderjury. De vakjury bestaat uit experts binnen de regionale – recreatie- branche. Uiteindelijk bepalen de juryleden samen wie zich De Gaafste Plek mag noemen.

Na de meivakantie maken we de definitieve winnaars bekend:

  • De Gaafste Cultuurplek
  • De Gaafste Natuurplek
  • Het Gaafste Uitje
  • De Gaafste Horecaplek

Voor meer informatie over de verkiezing kun je terecht op Go-Kids.nl. Ook om je gratis aan te melden wanneer je als bedrijf deel wil nemen en nog niet op Go Kids vermeld staat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen