Cross for the Crocus 2025 - Fietsen voor het Goede Doel

14 okt , 7:03 Sport
save the date
Cross for the Crocus
Op zondag 16 februari 2025 vindt de jaarlijkse mountainbike toertocht Cross for the Crocus plaats, met start en finish bij de Jacobshoeve in Dorst. 
De toertocht, die bekendstaat om zijn uitdagende routes door de prachtige natuur van de Brabantse bossen, biedt dit jaar afstanden van ongeveer 30, 50 en 75 kilometer. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden, waardoor de tocht toegankelijk is voor zowel recreatieve fietsers als de meer ervaren mountainbikers. 

Fietsen voor het Goede Doel 

De Cross for the Crocus heeft een belangrijk doel: geld inzamelen voor kanker gerelateerde goede doelen. Dit jaar gaat de opbrengst naar Poppy's, Stichting Op den Alpe Rijen en het KWF. De organisatie hoopt net als voorgaande jaren een groot bedrag bijeen te brengen voor deze waardevolle initiatieven, die zich inzetten voor kankeronderzoek en ondersteuning van patiënten en hun families. 

Maximaal 1000 Deelnemers 

Er kunnen maximaal 1000 deelnemers meedoen aan de Cross for the Crocus, waarvan 100 plekken voor bedrijventeams. De inschrijving start begin december, waarbij deelnemers van de voorgaande jaren een week eerder de kans krijgen om zich in te schrijven. De exacte datum van de inschrijf opening wordt binnenkort bekendgemaakt via de officiële website. 
Informatie & Inschrijven
Meer informatie over de toertocht, de goede doelen en de inschrijving is te vinden op de officiële website: www.crossforthecrocus.nl.