Drie punten voor NAC in topper aan geelzwarte Volendamse dijk

16 jan 2016, 00:12 Sport
nac jubileumlogo
De NAC supporters hadden er zin in en kleurden de Volendamse dijk geel-zwart in een heus NAC cafe. "Overal waar we komen.." galmde over de sfeervolle Volendamse dijk.
De polonaises liepen door tot in het stadion en kregen nieuwe impulsen na de goals van NAC. De tweede helft speelde NAC minder goed, maar de winst was genoeg om het Bredase feestje niet te verstoren.
Seuntjens wijst de weg
Veel mensen die de Parel een warm hart toe dragen hebben ook vandaag weer genoten van Mats Seuntjens. Zij zullen ongetwijfeld hopen dat er geen Alkmaarse zielen in Volendam op de tribune zaten. De interesse van AZ in Mats zal alleen maar groter worden na het prachtige diagonale schot waarmee hij de 0-1 scoorde, Zijn slimme, creatieve spel geeft dit NAC kleur. Ook in de 0-2 van Suk had hij een belangrijk aandeel. In de tweede helft was er weinig over van het goede spel van NAC. Het werd zelfs nog onnodig spannend na de 1-2 van Mertens. Ja, wederom was het een uitwedstrijd waarin NAC de inmiddels bekende ondergrens weer eens opzocht. De driepunter geeft echter vooral moed voor de wedstrijd tegen Eindhoven komende maandag. Dan kan NAC een kloof slaan met de subtop en zich stevig in de top drie nestelen.
Breda Nieuws is weer van de partij!