El Ghazi helpt Jong Ajax winnen

04 nov 2016, 21:55 Sport
jong ajax tegen nac breda
Nota bene international El Ghazi scoorde vlak voor rust de openingstreffer in de ArenA. In een sfeerloos stadion kon NAC het vrijdagavond niet bolwerken.
De door Bosz verbannen speler scoorde in de 44e minuut van dichtbij op aangeven van Clement. Verdediger De Ligt kopte na ruim een uur de 2-0 binnen. Een achterstand die NAC niet meer wist om te buigen. Dessers scoorde nog wel zijn negende dit seizoen en bracht daarmee de eindstand op 2-1.
NAC duikelt daarmee van een derde plaats naar een zes plek. Concurrenten VVV, MVV, Almere City en Jong Ajax wonnen en passeerden NAC op de ranglijst. Koploper Jong PSV verloor verrassend bij Helmond Sport waardoor VVV de nieuwe koploper is, de volgende tegenstander van de Bredase club. In de strijd om de tweede periode pakt Almere City de volle buit na vier wedstrijden. NAC staat zes punten achter in de strijd om de periodetitel.
Opstelling Jong Ajax: Leeuwenburgh; Mazraoui, De Ligt, Sanniez, Dankerlui; Eiting, De Jong, Nouri (Zeefuik); El Ghazi (Dekker), Clement, Cerny (van de Beek)
Opstelling NAC: Brondeel; Sporkslede, O’Neill, Verschueren, Smith-Brown; Stans, Rommens (Faupala), Damen; Korte (Adarabioyo), Dessers en Barker (El Allouchi).