Matijsen en Mol treden toe tot directieteam van NAC Breda

26 aug , 11:57 Sport
nac
Eric Matijsen en Edgar Mol treden toe tot het nieuwe directieteam van NAC. Als respectievelijk Marketing & Sales Directeur en Operationeel Directeur voegen zij zich bij Algemeen Directeur Remco Oversier en Technisch Directeur Peter Maas.
De verschuiving is onderdeel van het plan van Remco Oversier, die bij zijn aanstelling al aangaf dat de herstructurering van de kantoororganisatie één van zijn focuspunten is. De komende weken verwacht de club meer nieuws op het gebied van de interne organisatie.
Herstructurering NAC organisatie
Algemeen Directeur Remco Oversier: "Zoals ik eerder heb aangegeven is de herstructurering van de arbeidsorganisatie één van de eerste focuspunten. Binnen de gehele organisatie is een enorme wil, bereidheid en passie voor ons NAC. De organisatie is echter ook versnipperd op locaties en in uitvoering van werkzaamheden door alle afdelingen. Onze mensen werken al jaren in het rood in een uitgeklede organisatie. Dit alles heeft geleid tot eilandvorming en achteruitgang, terwijl wij alleen als eenheid de club in stabiel vaarwater kunnen krijgen. Deze nieuwe inrichting van de directie is de eerste stap om dit structureel op te lossen. Met dit directieteam richten we in september en oktober de organisatie verder in. We werken in de toekomst in drie teams onder het directieteam: het technisch team, het marketing & sales team en het operationele team, aangestuurd door de betreffende directeuren. Samen met mij vormen we het nieuwe directieteam van NAC. Het streven is om een Eredivisie-organisatie op te bouwen naast onze Eredivisie achterban, waarbij mensen meer in hun eigen kracht worden gezet, meer verantwoordelijkheid dragen en kansen krijgen tot groei en ontwikkeling."
Leon Aerssens wordt, naast zijn huidige rol, meer vrijgemaakt om zich samen met Remco Oversier in te zetten voor bekende dossiers en projecten: “Naast deze dagelijkse gang van zaken zijn de verschillende en inmiddels bekende dossiers fundamenteel voor de toekomst van ons NAC. Neem het stadion, het trainingscomplex en het partnerfonds. Zonder resultaat wordt NAC nooit een duurzame club.  Met zijn kennis, ervaring en expertise kunnen we elk dossier aanpakken. Binnen ieder dossier worden de benodigde expertises toegevoegd uit ons eigen NAC-netwerk, zodat deze met geel-zwarte focus wordt aangevlogen. Er mag hierin absoluut geen tijd verloren gaan.”
De Breda App is nu beschikbaar voor Android telefoons via de Google Play Store (Android) en in de App Store voor Apple gebruikers.