NAC Breda klaar voor de start: zomertransfers versterken de selectie

08 aug , 12:35 Sport
nac
NAC Breda heeft na een afwezigheid van vier jaar eindelijk de felbegeerde promotie naar de Eredivisie weten te bemachtigen. De Bredase club, die jarenlang in de middenmoot van de Keuken Kampioen Divisie vertoefde, wist zich dit seizoen overtuigend te plaatsen voor de promotie door het winnen van de play-offs.

Succesvolle Play-offs

Na een wisselvallige start van het seizoen wist NAC Breda zich in de loop van het jaar te herpakken en eindigde het als vierde in de competitie, wat voldoende was voor een plek in de play-offs. In de halve finale versloegen ze overtuigend FC Eindhoven met een totaal van 5-2 over twee wedstrijden. In de finale moest NAC het opnemen tegen VVV-Venlo. De Bredanaars kwamen sterk voor de dag en wisten met een 3-1 zege de promotie veilig te stellen. Dit succes betekende de terugkeer van NAC Breda naar het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal, iets waar de fans al jaren naar smachtten.

Zomertransfers: Versterking en Diepte

Met de promotie op zak heeft NAC Breda deze zomer hard gewerkt om de selectie te versterken voor het nieuwe avontuur in de Eredivisie. De club wist enkele gerichte aankopen te doen, waarmee ze hun ambities voor het komende seizoen kracht bijzetten.
Met de versterkingen hoopt NAC Breda zich dit seizoen te kunnen handhaven in de Eredivisie. De club heeft duidelijk de ambitie uitgesproken om niet enkel een passant te zijn, maar zich structureel te nestelen in de middenmoot. De fans van de 'Parel van het Zuiden' kunnen niet wachten om hun team weer op het hoogste niveau te zien schitteren, en met de juiste mix van ervaring en jong talent lijkt NAC klaar voor het nieuwe avontuur